Koulun hallinto

Kannatusyhdistys

Kymenlaakson steinerkoulu on yksityinen koulu, jota kannatusyhdistys ylläpitää. Kannatusyhdistyksen johtokunnan tehtävä on hallinnoida koulumme taloutta, kun taas opettajakolleegio huolehtii pedagogisista asioista. Tärkeä osa opetukseen käytettävistä varoista tulee yhdistykselle jäsen- ja tukimaksuista. Jäsenmaksun suuruus vuonna 2017 on 40,00 €/vuosi varsinaiselta jäseneltä ja 15,00 €/vuosi perhejäseneltä. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksuun sisältyy Steinerkasvatuslehti. Jäsenyyden kautta vanhemmat pääsevät luontevasti mukaan koulun toimintaan ja kehittämiseen.

 

Opetuslupa

Kymenlaakson steinerkoululle myönnettiin määräaikainen perusopetuslupa alkaen syyslukukaudesta 2008 kolmeksi vuodeksi eteenpäin, ja uudelleen syyslukukaudesta 2011 kolmen vuoden jaksona. 2014 koulullemme myönnettiin kahdeksi vuodeksi määräaikainen perusopetuslupa ja vuonna 2016 myönnetty opetuslupa on määräaikainen kolmeksi vuodeksi. Opetuslupa tarkoittaa myös valtionapua koululle. Varainhankintaa tarvitaan silti, sillä yksityiskoulut saavat valtionapua 94% verrattuna kunnallisten koulujen euromääriin.

 

Lahjoitukset

Lahjoituksen voit halutessasi tehdä Nordean tilille FI40 1083 3000 2133 57. Lahjoituksesi menee kannatusyhdistyksen tilille, josta maksamme mm. opettajien palkkoja, ruokalaskuja sekä esimerkiksi koulutarvikkeita: väriliituja, käsityötarpeita, paperia työvihkoja, ym.

Yhdistyksen ylläpitoon rahaa ei käytetä.

TOP